Atlando Esports

Est. 2016 - Denmark

Atlando Esports Er drevet som et selskab med fokus på esport. Organisationen arbejder efter en balancer strategi med fokus på forskellige områder vedrørende esportssmarkedet. Vi har fokus på at drive flere forskellige hold indenfor esport, med særlig fokus på CS:GO, League of Legends og Fornite. Vi prioritere at rekruttere spillere, der forstår, bridrager til, samt forstærker fælleskabet og kvaliteten hos Atlando Esports.

Udover esport på øverste hylde, har vi fokus på events, uddannelse og projekter. Vi har lækre træningsfaciliteter, i Greve og på Amager. Her vil du kunne kigge ind ad døren til den professionelle scene, spille på lækre gaming maskiner og være en del af esporten på en anderledes måde.

Events

Vi har fokus på events, som er med til at skabe værdi både for os, vores partnere og spillerne. Vi arbejder med egne events, som indebærer både planlægning og eksekvering. Her er der både tale om online og fysiske events. 

Vi er en fast del af Esport Tour. Læs mere om Esport Tour her: www.esporttour.info 

Uddannelser

Uddannelsesområdet er meget vigtig for os. Derfor arbejder vi dagligt med at udvikle og gøre uddannelsesområdet rustet til at arbejde med esport. På Københavns Private Gymnasium er vi ansvarlige for CS:GO afdelingen, hvor fokusset er på at kombinere uddannelsesforløb og esport. Læs mere om KPG Esport her: www.kpgym.dk/esport/e-sports-akademiet

Projekter

Vi arbejder løbende med forskellige projekter både selv-udviklende projekter og eksterne. Hvis du har forslag til projekter eller ønsker at høre mere så tag kontakt til os på mail, send til contact@atlando.eu 

VORES VISION

VISION

Gøre Esport til Danmarks nye nationalsport

VORES MISSION

MISSION

Skabe karrierevej via esport